Een aantal jaren geleden had ik zelf diverse klachten en zat ik niet lekker in mijn vel. Ik merkte dat ik het contact met mezelf verloren was. Ik ben toen in aanraking gekomen met diverse alternatieve geneeswijzen, waardoor ik meer in balans ben gekomen. Hierdoor ben ik geïnspireerd om zelf ook mensen met klachten te gaan helpen en ben ik me gaan verdiepen in allerlei opleidingen.

In 2015 begonnen met de opleiding voor Medium- en Trance Healing Therapeut. In datzelfde jaar ook begonnen met de opleiding voor Sensi Therapeut. In 2016 beide opleidingen afgerond. In 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding Sensi Plus Therapeut en in 2018 heb ik de Sensi Intence en de Sensi Module afgerond. 
Vanuit deze opleidingen heb ik ervaren dat het fijn is om mensen te inspireren, ze hierbij verder op weg te helpen en hen bewustwording en balans te brengen.

Ook wilde ik graag massages gaan geven omdat dit helpt om te ontspannen en rust in lichaam en geest geeft. Toen ik ging zoeken naar een goede massage-opleiding kwam ik in contact met Robert Swami Persaud en bij zijn Hogeschool Ayurveda Geneeskunde ben ik de opleiding tot Ayurvedisch massagetherapeut gaan doen, waarvoor ik in januari 2019 mijn diploma behaald heb. In september 2019 heb ik nog een specialisatie binnen de Ayurvedische massage gedaan, namelijk de marma-massage. Dit is een energetische massagevorm waarbij een aantal gebieden op je lichaam gemasseerd worden om de vitale levensenergie (prana) te bevorderen. Door de massage van deze specifieke gebieden kunnen een aantal lichamelijke klachten worden verminderd. In combinatie met de Ayurvedische massage ontstaat hierdoor een hele mooie combinatie die zeer helend werkt. Ik ben me erg gaan interesseren voor de Ayurvedische geneeswijze. De visie van de Ayurveda is het bewustzijn van de mens te vergroten en dit past erg bij mijn eigen visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Hoe je met de juiste voeding en goede massages je eigen gezondheid kunt bevorderen.

 

Samenwerkingen:

Ayurveda: Robert Swami Persaud, vaidya:  website: www.ayurveda-center.com

Essentie Centrum Angel Eyes, Jean-Loeca Maloesjka Maria Mombarg, website: www.essentiecentrumangeleyes.nl

Kleur in Apeldoorn, Mirjam van Wieringen, website: www.kleurinapeldoorn.nl

 

“Goed voor jezelf zorgen is het grootste geschenk wat je je jezelf kunt geven”.

Voel je van harte welkom om met mij een afspraak te maken.

Warme groet, Leontine

Ik ben als therapeut aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en bij het GAT (geschillen Alternatieve Therapeuten) https://gatgeschillen.nl/

CAT nummer : 20170202
KvK nummer : 71973273